La Grand E.V.O
Uw leverancier voor elektrische verwarmingselementen en apparaten

home

contact

product overzicht

links

download

nieuw

HL15s kwarts infraroodstraler, roestvaststalen behuizing voorzien van een kwarts halogeen infraroodlamp.
Deze infraroodstralers zijn bijzonder geschikt voor gebruik in een wat agressievere omgeving, zoals gebieden aan de kust waar het zout gehalte in de lucht corrosie kan veroorzaken.
Meer informatie klik hier (pdf eng. 0,3 Mb )

Infraroodstralers zijn bijzonder geschikt voor het verwarmen van ruimte waar bijvoorbeeld luchtverwarming niet economisch is, dit kan zijn omdat de ruimte groot is of slechts gedurende korte tijd gebruikt wordt.
Ook als werkplek verwarming worden infraroodstralers veelvuldig toegepast, de ruimte temperatuur kan dan enkele graden lager gehouden worden (energie besparing omdat niet de gehele ruimte verwarmd moet worden) met toch een behaaglijke temperatuur op de werkplek zelf.

Onze infraroodstralers kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden, voorzien van o.a. Keramische en kwarts infraroodelementen.
Behalve voor toepassing als ruimte verwarming, kunnen de infraroodstralers o.a. Ook gebruikt worden voor het verwarmen van overdekte terrassen.

HLC keramische infraroodstralers zijn voorzien van een keramisch infraroodelement als warmtebron.
Het voordeel van deze infraroodelementen is het ontbreken van licht, ideaal voor die plaatsen waar wel warmte maar geen licht van een infraroodstraler gewenst is.
Standaard verkrijgbaar zijn HLC infraroodstralers met een vermogen van 1500, 3000 en 4500 Watt
Meer informatie klik hier (pdf eng. 0,3 Mb)

HLQ Pro kwarts infraroodstralers zijn voorzien van kwarts halogeen infraroodlampen.
Het voordeel van deze infraroodstralers is de korte opwarmtijd, ze schakelen in en uit als een lamp.
Standaard verkrijgbaar zijn HLQ infraroodstralers met een vermogen van 1500, 3000 en 4500 Watt.
Meer informatie klik hier (pdf eng. 0,4 Mb)

Wijzigingen voorbehouden!

Het Infresco regelsysteem, bestaat uit een op elkaar afgestemd programma van produkten voor het op afstand bedienen en regelen van infraroodstralers.
Ideaal voor gebruik bij terrasverwarming, het systeem kan zodanig ingesteld worden dat de terrasstralers alleen ingeschakeld worden als de temperatuur laag is en er personen in het bereik van de terrasstralers aanwezig zijn.

Meer informatie klik hier (pdf 0,3 Mb)